RING OSS - 011-32 328 50

Sälja båt Norrköping

RING OSS - 011-32 328 50

Sälja båt

Vi har sålt över tusentals båtar genom åren.

Är det dags att byta eller sälja båt i Norrköping? Som erfarna båtmäklare gör vi din båtförsäljning till en enkel och lönsam affär. Vi tar på oss allt från annonsering och visning av båten till betalning och försäkring för den nya köparen. Ska du sälja din begagnade båt i Norrköping? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hjälper dig sälja båt i Norrköping.

Vi sköter försäljningsprocessen

Vi erbjuder alla som vill sälja båt i Norrköping en helhetslösning som inkluderar flera tjänster. Vi börjar med marknadsföring av er båt i våra olika annonseringskanaler, bland annat sökbåt.se, blocket.se, sociala kanaler som Facebook och Instagram samt på vår egen marina mitt i centrala Stockholm. När intressenter tar kontakt upprättar vi och sköter dialogen med de genom hela processen. Vi har även hög tillgänglighet sju dagar i veckan. Vid intresse tar vi även hand om presentation, visning och eventuell provkörning av båten. Hos oss blir alla båtar som skall säljas i Norrköping varudeklarerade för att underlätta och trygga köparens beslutsprocess. Vi gör det inte bara enkelt att köpa och sälja båt i Norrköping utan också tryggt för bägge parter. 

Goda finansieringsmöjligheter

Vi vill inget annat än att du som skall sälja båt i Norrköping skall få det bästa priset för din båt! Vi har samarbete med båtförsäkringsbolag för bästa möjliga premier och vi erbjuder även ett unikt reklamationsskydd som täcker alla eventuella problem med reklamationer enligt konsumentköplagen när ni anlitar oss för att sälja båt i Norrköping.

Vi hanterar också all betalning samt erbjuder köpare attraktiva finansieringsmöjligheter och löser eventuella försäkringsfrågor. Med oss är det enkelt, tryggt och smidigt att sälja båt i Norrköping.

Köpa eller sälja båt i Norrköping? Ring och prata med oss så berättar vi mer om hur det fungerar att sälja båt i Norrköping! 

                                    Vi erbjuder förmånliga finanseringsmöjligheter med Swedbank när ni vill köpa båt i Norrköping.      Vi erbjuder förmånliga finanseringsmöjligheter med Wasa Kredit när ni vill köpa båt i Norrköping.