RING OSS - 011-32 328 50

Sälja båt Norrköping

RING OSS - 011-32 328 50

Köpa båt

Vi hjälper dig hitta båten som passer just dig och dina behov.

Vill du köpa en begagnad båt? Vi har ett stort utbud av motor- och fritidsbåtar av alla båtmärken och båttyper, oavsett om du är nybörjare eller en van båtägare. Många båtägare kommer till oss när de vill sälja båt i Norrköping, vilket ger dig som köpare många möjligheter när det kommer till val av din nya båt. Köpa eller sälja båt i Norrköping?

 Kontakta oss så hjälper vi dig när du vill köpa eller sälja båt i Norrköping!

Vi hjälper dig hitta drömbåten!

Att hitta drömbåten på egen hand kan vara både tidskrävande och riskfyllt. Hur vet man att båten passar ens egna behov eller om båtens historia stämmer? Detta är i synnerhet viktigt om man skall köpa båt för första gången och inte har större förkunskaper. Därför är det ett klokt val att ta hjälp av en erfaren båtförmedlare. Med vår kunskap, erfarenhet och stora kontaktnät garanterar vi en lyckad båtaffär! Många av våra kunder som har köpt båt hos oss kommer med väldigt olika behov och önskemål. När du anlitar oss blir möjligheterna många, oavsett om du vill köpa eller sälja båt i Norrköping. 

Att köpa båt med oss innebär:

  • Du får en varudeklarerad båt utan dolda fel eller brister.
  • Presentation och detaljerad genomgång av aktuell båt.
  • Vi erbjuder förmånliga finansieringsalternativ via Swedbank eller Wasa Kredit.
  • Vi har goda försäkringslösningar med utökade garantier för långsiktig trygghet.
  • Vi har även en mobil verkstad för att kunna hjälpa till vid fel på båten. 
  • På vårt varv erbjuder vi också vinterförvaring och andra tjänster som behövs under vintersäsongen.

Det är enkelt att bli båtägare

Vår försäljningsprocess är både enkel och trygg för dig som köper båt med oss. Du kikar runt på våra många annonser som vi har ute med tillgängliga fritidsbåtar. Därefter tar du kontakt med oss och får en tydlig genomgång och visning av båten. Självklart kan du även få provköra den. Om du vill gå vidare erbjuder vi en varudeklaration av båtens skick som vi har upprättat med ägaren som vill sälja båt i Norrköping. På det sättet får du en detaljerad översikt av båtens kapacitet och eventuella brister.

När det kommer till betalning av er nya båt kan vi erbjuda förmånliga finansieringsalternativ via Swedbank och Wasa Kredit. Nästa gång du vill byta, köpa eller sälja båt i Norrköping kan du kontakta oss!

                              Vi har goda finansieringsmöjligheter med Swedbank.   Ni kan också köpa båt med Wasa Kredit.

Ett års garanti

Vi har tillsammans med Svedea tagit fram en garanti som ger er ett års garanti på motor, drivlina och annan maskinell utrustning när du köper båt med oss och tecknar Svedeas XXL-försäkring.

Köpa eller sälja båt i Norrköping? Ring och prata med oss så berättar vi hur vi jobbar med kunder som vill köpa eller sälja båt i Norrköping.

Vi har 1 års garanti för begagnade båtar.