RING OSS - 011-32 328 50

Sälja båt Norrköping

RING OSS - 011-32 328 50

Om Oss

Sedan företagets start 1968 har vi arbetat med båtförmedling över hela Sverige.

Sedan verksamheten startade 1968 har Karlbergskanalens Marina AB arbetat med båtförmedling. Från vår marina mitt i centrala Stockholm har vi sålt över 4 000 båtar. Som båtmäklare är vår främsta uppgift att du som köpare ska hitta din drömbåt och att du som ska sälja båt i Norrköping får det bästa priset för din begagnade båt. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig när du vill köpa eller sälja båt i Norrköping!

Båtförmedlare med lång tradition

Efter många år i branschen har vi god kännedom om båtmarknaden, något som också leder till bra försäljningsresultat. Våra tidigare kunder har varit mer än nöjda med vårt arbete och tack vare det förtroendet har vi kunnat fortsätta sälja båt i Norrköping och hela Sverige i över 50 år. Vi är dessutom medlem i Sweboat, båtbranschens riksförbund.

Det är en stor affär att både köpa och sälja båt i Norrköping. Därför erbjuder vi kunder som ska sälja båt i Norrköping helhetslösningar där vi sköter allt från annonsering, dialog med spekulanter till färdigt köp med betalning och försäkringar. Vi varudeklarerar din båt samt håller visningar för potentiella köpare på vår marina. Du som ska sälja båt i Norrköping med oss får också ett unikt reklamationsskydd som täcker alla eventuella problem med reklamationer enligt konsumentköplagen.

Vi är medlem i SweBoat Båtbranschens Riksförbund.

För dig som är köpare

För dig som ska köpa båt i Norrköping finns vi där och hittar rätt båt och utrustning för just dina behov. Vi finns även på plats och kör en detaljerad visning av båten samt finns med för provkörning om så önskas. Vi kan även hjälpa dig att hitta båtplats och om du är osäker håller vi gärna en genomgång i hur du kör båten. Vi erbjuder även köpare attraktiva finansieringsmöjligheter och ger köpare ett års garanti på begagnade båtar. Allt för att både köpare och du som ska sälja båt i Norrköping ska bli nöjda med er båtaffär. 

Vi utför båtreparationer

Vi erbjuder mer än båtförmedling för köpare och säljare. I vår verkstad i Hässelby erbjuder vi alla våra kunder enklare reparationer och service av båten. Det fungerar på så sätt att vi kommer ut till er med vår servicebil och utför arbetet direkt på plats hos er. 

Förvaring under de kalla månaderna

På vårt varv erbjuder vi även vinterförvarning efter båtsäsongen. Där ingår även alla kringtjänster som kan uppstå under de kalla månaderna.

Vill ni byta, köpa eller sälja båt i Norrköping? Gör som många innan er och kontakta oss för när ni behöver hjälp att köpa eller sälja båt i Norrköping!